- Meslek
- Uzman Adayı (C)
mayıs ayında yapılıcak sınav müfredatında herhangi bir değişiklik olmicak eski müfredat geçerli.
Valla dostum hata var diye düşünüyorsan kendi cevap kağıdını incelettir.Ve bir sonuç çıkmazsa bir sonraki sınava hazırlanman en mantıklı çözüm gibi görünüyor.
evet eski yönetmeliklerden de sorumluyuz tekrardan..Valla ben 66 ile kaldım zaten yeterince çalışmamıştım beklediğim not geldi. Artık mayısta çalışıp geçeriz. Ben yeni sınav hakkında bilgi isteyecektim yeni yasaya göre çalışacağız neler değişiyor 6331 sayılı kanuna göre diğer eski kanuna çalışmamıza gerek var mı ? cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ben de itiraz ettim ama ne gelen bir cevap var, ne de internet üzerinde bir site bulabildim. İtiraz sonuçlarına ulaşabilen varsa, paylaşırsa sevinirim.Merhaba,
Sınav sonucuna itiraz eden, bu başvurusuna yanıt gelen var mı? Ya da internet üzerinden sonuçları görebildiğiniz bir site?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.