- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
Aynı okuldayız B sınavı sanırımBatıkent Kız Teknik ve Meslek Lisesi ANKARA
Aynı okuldayız B sınavı sanırımBatıkent Kız Teknik ve Meslek Lisesi ANKARA
---------------------------" İst. - Zeytinburnu - Şehit Büyükelçi Galip Balkar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi "
İstanbul Anadolu yakasına vermemişler, yolumuz epey uzun...
ÖNERİ -CEVAP:sınav giriş belgesini bastırdığımda fotoğraf gelmiyor. halbuki ekranda fotoğrafım görülüyor. böyle bir sorunu olan var mı?
arkadaşlar sakaryalı biri olarak nuripaşa ilkokulu zeytinburnu istanbul da girecem gireceğim yerin yabancısı olarak buraya yakın bir misafirhane varmı dır bildiğiniz
var ben yenimahalle alpaslan anadolu lisesi ama nasıl gidilir bilmiyom sivastan gelecemYenimahalle/ANKARA var mı
düzeltiyorum, yükselme sınavları z.burnu, C sınıfı sınavları fatih bölgesinde yapılıyor çok açık..Dr. Reşit Galip İlkokulu Zeytinburnu. A sınıfı sınava gireceğim. Bir arkadaş daha girecek. Sümer ortaokulu z.burnu.
yalnız bana hiç acımamışlar. direk ilk okula vermişler.. el insaf.. sıralar miniciktir
bu arada anladığım kadarı ile istanbulda A sınıfı sınavlar gelende Z.burnu, B sınıfı sınavlar Fatih çevresine toplanmış sanırım?
Ben de aynı okulda gireceğim. Google earth den baktım e-5 'e yakın görünüyor. Hafta içi metrobüsle gidilebilir mi bir kontrol edeceğim. Anadolu yakasından , eğer mesafe uygun düşerse, en hızlı bu şekilde olur sanırım.---------------------------
Sayın,
F2828,
Aynı okulda sınava gireceğiz......
Başarılar Dilerim.
Ben de aynı okulda gireceğim. Google earth den baktım e-5 'e yakın görünüyor. Hafta içi metrobüsle gidilebilir mi bir kontrol edeceğim. Anadolu yakasından , eğer mesafe uygun düşerse, en hızlı bu şekilde olur sanırım.
evet b )Aynı okuldayız B sınavı sanırım
aynı okuldayız başarılarmimar sinan ilkokulu fatih-ist
5 değil ,düzeltiyorum; 50 metre olacak,caddeye girişten itibaren soldaÖNERİ:
Doğrudur,E-5'e en fazla 50 metrede giriş kapısı var,
Yandex ile kontrol ederseniz,daha iyi olur.
Yeşil kundura' nın olduğu durak.Geçitten geçince tam karşısındaki mevlevihane caddesine girip,solda 5 metre ilerde...
Ali Karasu Anadolu Lisesi /Bursaaynı yerdeyiz başarılar
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.