- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
salon no:34 üstadım seninki nedir.Alparslan Anadolu Lisesi- Yeni Mah./Ankara benimde aynı yer kardeşim....salon sıra no nedir senin?
salon no:34 üstadım seninki nedir.Alparslan Anadolu Lisesi- Yeni Mah./Ankara benimde aynı yer kardeşim....salon sıra no nedir senin?
c grubuna ağustosta orda girdim uğurlu okuldurarkadaşlar bende yükselteme sınavına gireceğim. şuan sınava gireceğim yeri öğrenmiş bulunuyorum. Alparslan Anadolu Lisesi- Yeni Mah./Ankara
ayşe hanım aynı okulda giriyoruzArkadaşlar, buyurun buradan hangi okullarda sınava gireceğimiz paylaşalım.
Ben Zeytinburnu Bozkurt İlk Öğretim Okulu
ben zeytinburnu kemal ozalp o.o. da giriyorum sinava, ciktimi aldim.sstem hala hata veriyor, yükseltme sınavına başvuran arkadaşlardan sınava giriş belgesini alabilen oldumu açaba
ben özel araBende Maltepe'den Zeytinburnu'na gideceğim. Metrobüsle mi gideceksin?
Sakarydan gelen arkadaslarda var onlari dusunun, o zamn sukredersiniz! gebze harem ile kartala gelip metroyu kullanarak kazlicesmeye kadar cok rahat gidebilirsiniz...ben de gebzeden zeytinburnuna.resmen zulüm...
ben özel ara
ben de aynı okul A sınıfı
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.