- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
mühendis85 cevaplar içinde..powerpoint oldugundan soldaki soru ların altındakı yıldızlara tıklarsanız cevaplar her sorunun altına çıkıyor...
rica ederim..iyi çalışmalar..Çok güzel bir çalışma elinize sağlık. F5 i tıklayıp slaytı başlatınca cevaplar ikinci tıklama da çıkıyor. Çok hoşuma gitti, bu soruları çözmek zevkli olacak
![]()
Teşekkürler...
c sınıfı degıl dimi bunlar?ERGON İş Güvenliği Sistemleri LTD. ŞTİ. yükseltme sınavına hazırlık soru ve cevapları ...Kolay gelsin...![]()
evet tutulamaz olacakŞahin Bey,
paylaştığınız sorularınız son derece güzel,kaliteli,
Bana çalıştığım pek çok yönetmeliği nasıl dikkatsizce okuduğumu gösterdi.Bu paylaşımınız için size kendim adına çok teşekkür ederim.
Ancak takıldığım 2 soru var .Sınav 2 de 40.sorunun cevabı d olmalı,
sınav 3 de 15 soru da cevap b olmamalı.çünkü
İşveren, çalışanların kendileri veya diğer kişilerin güvenliği için ciddi ve yakın bir tehlike ile karşılaştıkları ve amirine hemen haber veremedikleri durumlarda; istenmeyen sonuçların önlenmesi için, bilgileri ve mevcut teknik donanımları çerçevesinde müdahale edebilmelerine imkân sağlar. Böyle bir durumda çalışanlar, yaptıkları müdahaleden dolayı sorumlu tutulabilir. (tutulamaz olmalı)
diye biliyorum,
yine de kontrol edilebilir.
Yeni sorularınızı bekliyoruz.
Merhabalar,
Öncelikle testler için çok teşekkürler gerçekten çok iyi geldi.
Sn B.Başar 2. sınav40.soru cevabı doğru çünkü işverenin bldirim süresini soruyor, siz sağlık hizmetleri sunucuları olarak algıladınız sanırım...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.