- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
fakülte arkadaşım murat almanyadan bana haber verdin 21 aralık 2013 sonucunu şimdi yoksun ??* destek ol lütfennn
evet yatırdım katip sistemine daha giremiyorum amavalla ben daha parayı yatırmadım siz yatırdınız mı?
evet yiğit bey ziraat kurumsal diyince gişe yetkilisi kimlik no ile c sınıfı uzman olmuşsunuz diyor 413 ödüyorsunuz sonra benimgibi katip in açılmasını bekliyorsunuzMerhabalar. Sertifikayı almak için hangi işlemleri yapmam gerekli acaba? yardımcı olabilir misiniz? Ziraat bankasına hangi hesaba parayı yatırmam gerekli? İsggm kurumsal tahsilat programı diyerek mi yatırmam gerekiyor?
Peki çok teşekkür ederim Mahir bey Ben o zaman bir an evvel işlemi yapayım.evet yiğit bey ziraat kurumsal diyince gişe yetkilisi kimlik no ile c sınıfı uzman olmuşsunuz diyor 413 ödüyorsunuz sonra benimgibi katip in açılmasını bekliyorsunuz
yiğit bey 21 aralık sınavına girip 69 kalan mahkeme kararıyla c sınıfı olanlardansınız değil mi??Merhabalar. Sertifikayı almak için hangi işlemleri yapmam gerekli acaba? yardımcı olabilir misiniz? Ziraat bankasına hangi hesaba parayı yatırmam gerekli? İsggm kurumsal tahsilat programı diyerek mi yatırmam gerekiyor?
sizin 69 la kaldığınız sınavda iptal olan soru sizde doğru olarak kabul edilmiş olabilir. iptal olan sorunun cevap sıkkı değişmişti o da sizde doğruydu sanırımSanmam ben 69 ile kalmıştım iptal olan soru ile 70 olması gerekiyor puanım ancak “sınav sonuçlarında bilginize rastlanmamıştır! Lütfen bilgilerinizi kontrol ederek tekrar deneyiniz!" uyarısı veriyor sistem. Bu sorun Mayıs sınavına girdiğimiz için yaşanıyor olabilir diye düşünüyorum. Bilgisi veya benzer durumu olan paylaşssın lütfen
Evet aynen, 69'la kalmıştım fakat şu an sistemde 70 olduğu ve hak kazandığımı söylüyor.yiğit bey 21 aralık sınavına girip 69 kalan mahkeme kararıyla c sınıfı olanlardansınız değil mi??
mahony günaydın benimde a sınıfı yükseltme sınavına (hak verilirse veya alırsak)girme hakkım var....Ben de 21 aralıksınavından 69 almıştım iptal edilen bir soru ile sonucum 70 oldu. 24 mayıssınavına C sınıfından girdim prim gün sayım 3000 küsür. A sınıfı sınavına giremedim. 413 tl yi yatırdım. Şu an isg katip e de giremiyorum.
Yükseltmesınavına dilekçeyle hem fax hem mail yoluyla başvurumu yaptım mailime gelen cevap şu şekilde;
2014 yılı için ÖSYM ile yapılan mevcut sınav protokolüne göre 24 Mayıs 2014 tarihindeki sınavda sınıf yükseltme sınavı yapılacak olmakla birlikte 27 Aralık 2014 tarihindeki sınavda sınıf yükseltme sınavı yapılmayacaktır.
Mahkeme kararı sonucunun açıklandığı tarih belli. Dilekçe ile başvuru tarihi belli. Gelen cevabın tarihi belli. Hakkımızı nasıl ve nereden soracağız?
A sınıfı iş güvenliği uzmanlığına yükselmek için sınav hakkı verilmesini bekleyen kaç kişi var?
mehmet bey bende de aynı sorun amaidg-katip e girmenin 3 günden fazla sürdüğü kesinhala 3 gün sonra diyor...kaç 3 gün olaçak bakalım
mehmet bey pazartesi yatırdım bugün 5. günMerhaba Mahir Bey, parayı ne zaman yatırmıştınız..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.