madenlerde havalandırma sorusu neydi ?aynen ben de yanlış yaptım. sağlık olsun
Saate 8 yaptm aztehlikeli?işveren kaç saat isg eğitimi verebilir ?
elle taşıma hepsimiydi bel riski
sağlık muayeneleri sadece işyeri hekimi miydi ?
nitel risk değerlendirmesi hangisi
maden duman tahliye ?
sağlık raporlarının paylaşımı ile ilgili bir soru vardı, çalışan kendş raporlarını alabilir, isimler gizli herkesle paylaşılabilir gibi hatırlayan var mı?
X matrisinitel risk analizi değildir? şeklindeydi soru. nitel risk analizi gözleme dayalı yani sayısal olmayan olduğu için matris yönetmi olmalıydı. diğerleri (hata ağacı, tehlike ve işletilebilirlik falandı diye hatırlıyorum.
sadece çalışan alabililir dedim sanırım tam hatırlamıyorum.Sadece isnyeri hekimi bilgi sahibi olur diyor.
İsvereninde bilme hakki var.
Yanlis hatirlamiyrsm calisan temsilciside ogrenebilir.(ism gizli sekilde)
ben sadece uv yaptım görünen ışın yazmıyor sanırımozon gazı oluşturan ışınlar nelerdi? ben radyo dalgası hariç görünen ve mor ışınlar yaptım ama emin değilim.
Maddeleri yazarmisnz aklinizda olan kadariylatarımda ILO maddeleri ile ilgili tüm maddeler doğruydu sanırım emin değilim bilen yazsın.
Kaynak varmi cevap 25 miTopuk 25miş bende 5 yaptım
Ben yazılır dedim bakim defterleri vardır iş makinalarınınVincler bakim.yapilirken apilan is bakim defterine.yazilir diyordu.sizce dogrumudur
Şıklarda mutasyon olan soru vardı e şıkkı doğru dedim maddeler nelerdir diye imle başlayan bir kelimeydi unuttum şimdiSadece isnyeri hekimi bilgi sahibi olur diyor.
İsvereninde bilme hakki var.
Yanlis hatirlamiyrsm calisan temsilciside ogrenebilir.(ism gizli sekilde)
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.