69 la kaldım 1. Hakkımdı ama dava açıp sonuçlanmadan 2. Ye girmeyi düşünmüyorum.. Ve kazanacağımada inanıyorum.. Acaba daha öncesen dava açıp kazanan olmuşmu??
benim ikinciydi69 la kalan arkadaşların 1. hakları mıydı acaba
bu ne yaa... benim bekledigim puanla alakası yok ? 55 yazıyor
Çoğunluğu dayanağı kalmayan tüzükten gelen sorulardır.
sınavın uygulama şekline itiraz edilebilir.sayın TUİSAG yöneticileri...ben sınavdan 66 ile kaldım..2. hakkımdı daha da hakkım yok...verilen paraya ve emeklerimize yazık değil mi...5 günlük itiraz süremiz varmış...biz neler yapabiliriz. yardımcı olunursa sevinirim.
Hala şoktayım. 67 beklerken 55 le kaldım
nmisinizArkadaşlar bir habere göre 18 Ağustos 2013 C Sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavında 30 sorunun yanlış olduğu iddasıyla inceleme başlatılmış.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24677518.asphttp://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24677518.asp
bende senin girdiğin sınavı evde kendime uyguladım. 75 dak 83 aldım. sen 18 ağustos sınavına ankara da girse idin ve o puanı almış olsaydın tamam. uykusuzluğu, stresi, düzgün bir kahvaltı yapamamayı ve başka bir şehirden ankara ya gitmiş olmayı hesaba kat lütfen. sen şimdi ezbere konuşuyorsun.
Merhabalar Basri Varlı,Arkadaşlar,
Ben, 18 Mayıs 2013 sınavında 82 aldım ve C sınıfı İGU oldum. 18 Ağustos sınavı soruları yayınlanınca kendimi A,B,C sınavlarına tabi tuttum. Ardarda 3 sınav sorularını cevapladım. İptaller öncesi A'dan 74, B'den 79 ve C'den 71 aldım.İptal ve şık değişikliği sonrası notlarım A için 78, B için 79, C için 71 oldu. Sadece A 4 puan yükseldi. Diğerleri değişmedi. Kullandığım maksimum süre 87 dakika oldu.
Siz değerli uzman ve uzman adayı arkadaşlarıma söylemek istediğim şu.
Suçu hep başka yerlerde değil, biraz da kendimizde aramalıyız.
Saygılarımla
Dostum sınav iptal edilse kazananlarada kaybedenlerede zararı dokunur. soru iptal edilmesi konusuna odaklanılmalı bence.. böylece iptal sorular 14 lere ulaşır ki bu çoğu kişinin geçmesi manasına gelir..sınavın uygulama şekline itiraz edilebilir.
1-sınavdan hemen sonra soruların birçoğunun internetten yayınlanması ve şaibe
2- sınava 1 ay kala ve eğitimler bittikten sonra yönetmelik değişmesi ve bundan sorumlu olmamız.
3- Eğitim döneminde göremediğimiz yönetmelik konularından sorumlu olmamız ve buralardan sorular gelmesi.
4- Tüzüklerden soruların gelmesi ve bazı tüzüklerin iptal edildiği.
5- İptal edilen soruların haricinde en az 10 tane daha sorunun iptal edilmesi gerektiği ve itiraz komisyonun yetersiz bir zamanda inceleme yaptığı ve verdiği kararların eksikliği. İtiraz dilekçelerinin hepsinin incelenmediği.
6- İptal edilen soruların 10 gün içinde meb ve casgem tarafından resmi açıklama yapılmadığı.
gibi sebepler ile sınavın yapılış ve uygulamasına itiraz edebiliriz. O zaman sınav tamamen iptal olma ihtimali var. En sonunda mahkeme tabi. Öncelikle 5 günlük süre kullanılabilir.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.