- Katılım
- 9 Eki 2012
- Mesajlar
- 6
- Tepki puanı
- 2
- Meslek
- Uzman (C)
Merhabalar.Ben Antalya'da yaşıyorum.Eğitimimi yarın tamamlıyorum (2 Aralık) Henüz bir staj yeri bulamadım
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

OSGB ler stajyerleri yoğunluk ve sigorta bahanesi ile kabul etmiyorlar. Bende henüz staj yapacak bir yer bulamadım nereyi arasam red cevabı geliyor, bu kadar iş güvenliği uzmanı ihtiyacı varken staj için bu kadar zorlanmaz ki.
sigorta yapılmıyor ki?yanlış mı biliyorum?hangi şehirdesiniz
Teşekkür ederim Murat Bey, ben Antalya'dayım. Staj için bir kimyasal firmadan destek aldım, son gün de olsa girişimi yaptıkevet yapılmıyor. Behiye hanım hangi şehirdesiniz. Uşak-Afyon-Denizli için staj konusunda yardımcı olabiilrim.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.