C Sınıfından B Sınıfına Geçiş

merteryalvac

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
6 Şub 2012
Mesajlar
17
Tepki puanı
18
Meslek
Uzman (C)
Arkadaşlar, bir konuda bilgi almak istiyorum.
Ben 2011 yılında C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasını aldım. 2010 yılından buyana yani yaklaşık 3 senedir bir firmada görev yapmaktayım. Kısacası uzmanlık belgesi olmadan yaklaşık 1 yıl boyunca İSG konusunda çalışmışlığım var. (bu sürede iptal edilen yönetmeliklerden dolayı uzmanlık sınavı yapılmadığı malumunuzdur.)
Bilindiği üzere geçtiğimiz ay ÇSGB tarafından C'den B'ye geçişler için bir yazı yayınlandı. Bu yazıya istinaden, ben geçtiğimiz 3 sene için İSG alanında çalıştığımı belgelersem, ama bunun 2 yılı C Sınıfı İSG Uzmanı olarak, diğer 1 yılı ise İSG Sorumlusu olarak; B sınıfı uzmanlık eğitimi hakkı kazanmış olur muyum?
Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
İyi çalışmalar dilerim.
 

ahubircan

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
21 Eyl 2012
Mesajlar
20
Tepki puanı
14
Meslek
Uzman (C)
En güzel çözüm alo170
 

Hakan FIRAT

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
11 Ocak 2012
Mesajlar
67
Tepki puanı
804
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Arkadaşlar C den Bye veya B den A ya geçişte bahsi geçen bakanlık yazısında belge tarihinden itibaren gerekli sürelerde çalışmışlığını ispat edilmesi gerekiyor. Yani malesefki belge almadan önce yapmış olduğunuz çalışma geçerli sayılmamaktadır.
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.