Selam, vallahi çok tatlı bir çalışma olmuş. Öncelikle emeğinize sağlık. Ciddi anlamda emek sarf etmişsiniz. İndirdim, doküman kütüphaneme koydum gitti

Ancak, geri bildirim beklediğinizi yazdığınız için bir iki şey söyleyebilirim:
1. İş Yeri Genel :
1.1 7 nci madde Kabloların Dağınık Olması : Sadece takılma, tökezleme, düşme'ye değil aynı zamanda elektrik çarpmasına, elektrik yangınına da sebebiyet verir.
1.2 İlave Madde : YANGIN TEDBİRLERİ (Acil Durum Organizasyonunda var, bu tarafa alınabilinir mi?)
1.3 İlave Madde : ELEKTRİK (Risk Etmenleri-3'te var, bu tarafa alınabilinir mi?)
1.4 İlave madde : TOZ (Kitaplar acayip toz yapar)
1.5 İlave Madde : Kaygan Zemin
1.6. İlave Madde : Sorunlu Müşteri
1.7 İlave Madde : İç alan sabit üst kata erişim merdiveni. (Bazı kitapevleri iki katlıdır. Hem sabit merdiven hem asansör olabiliyor)
1.8 İlave Madde : COVİD-19 önlemleri (Acil Durum Organizasyonu-2'de var, bu tarafa alınabilinir mi?)
2. Ekipmanlar :
2.1 9 ncu Madde Jenaratör : Takılma, düşme eklenebilir. Jenaratör alanının barikatlandırılması ve işaretlenmesi. Bakım Kartı, yetkili personel etiketi.
2.2 10 ncu Madde Fotokopi makinası : Toner, Dram sıcaktır. Eğer toner toplayıcısı olan fotokopi makinesi ise kimyasal konusu devreye girer. Ayrıca, içine kağıt sıkıştığında makine otomatik durur ama kağıdı çıkartırken çalışmaya da başlayabilir. (Başımdan geçen bir olaydır. Elemanın sağ işaret parmak ucu birinci boğumdan koptu gitti)
2.3 İlave Madde : Genel İşletme Yangın ihbar/ikaz ve söndürme Sistemi, yangın söndürücüler vb.
2.4 İlave Madde : Bazı kitapevlerinde asansör var hem yük hem müşteri için. Bu konu da ilave edilebilir, iş yerinin durumuna göre.
2.5 İlave Madde : Havalandırma/Isıtma sistemi (HVAC)
2.6 İlave Madde : Yüksekte Çalışma

(Farkındayım komik oldu) İç Mekan temizlik, istifleme, reyon düzenleme vb. için seyyar merdiven kullanımı.
2.7 İlave Madde : Özellikle Depo alanı ve/veya satış alanı içinde Çelik Raf varsa, bunun bizzat eklenmesi iyi olur. (Kutu ya da malzeme istifi esnasında serçe parmak bırakanlar oluyor, çelik raf affetmiyor çünkü.)
3. Risk Etmenleri-3
Yemekhane varsa, BİYOLOJİK RİSK ETMENLERİ yazılmalı. Zararlı hayvan/böcek mücadelesi de eklenmeli.
Servis Hizmeti varsa, bu konuda bizim alanımıza giriyor.
Tekrardan emeğinize sağlık
İyi çalışmalar