- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- İş Veren
Tolga bey paylaşım ve yorumlarınız için ben teşekkür ederimHocam, eline sağlık paylaşım için. Çok iyi olmuş.
Fakat :
1) Bu namızzzzz yangın tüpünün emniyet halkası, yangın esnasında tüpü kucaklayıp hemen kullanayım dediğinde, çıkmıyor yerinden vallahi !
2) Bu namızzzz yangın tüpü eğitimde, tatbikatta çalışıyor; yangına müdahale de "fıss" diye kalıyor, ki o kadar da periyodik kontrolünün yapılmasına rağmen.
3) En belalı yangın tüpü de, o tekerlekli olan. Eğitim alanına getirirken iki kişi hop yaptı öyle getirdik bir yerde. Bir tekeri gümlemiş, eğitimde ortaya çıktı. Yangın da ne olur bilemiyorum?
Tüpçüye söyledik, "Abi ben yangın tüpünün manometresindeki basınca bakıyorum" demez mi!
4) Bu duman olayı ile şahsi olarak, benim her zaman başım beladadır, izleyince vallahi güldüm yine
5) Hani bir şehir efsanesi var "Yangın eğitimi verirken yangın çıkardık, itfaiye gelip müdahale etti" diye, buna yeni örnek olmamak adına Eğitim tavasının küçük olması iyi olmuş,
Üç karşı komentim var yalnız.
1) İLK YARDIM personeli ve/veya İLK YARDIM çantası görüntülerde göremedim. Var iseydi de, ben göremedi isem ihtiyarlığıma ver lütfen.
2) Bir kaç görüntüde Piknik tüpü tavaya çok yakın. Ne dersen kabul ediyorum, ancak tava ister sönük, ister yanık, ister söndürülmüş olsun. Bir tavsiye piknik tüplerine pek güvenme.
3) Ateş merkezinin etrafında eğitim alanı barikatlaması eksik gibi.
Baretsiz olan kıymetli çalışanlarımıza bir şey demiyorum. Alıştık artık.
Sonuç olarak, çok güzel bir eğitim olmuş. Videolar da çok güzel. Emeğinize sağlık.
İndereyim dedim ama sanırım youtube'den indirebiliriz.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.