Sözleşmelerin Geç Yapılması Hakkında

haseko

Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman (C)
Merhaba arkadaşlarım,

Katip üzerinde sözleşmeyi geç yapan işveren sebebiyle eksik günü olan uzman mağdurluğunu çalışma bakanlığına dilekçe yazsa düzeltme yaptırabilir mi , kaç kez yapın yapın demesine rağmen yaparız diye öteleme yapıldı.
Bu ve buna benzer bir olayla karşılaşan arkadaşlar var mı

Tüm arkadaşlardan destek bekliyor olacağım

emrece

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman (C)
Merhaba arkadaşlarım,

Katip üzerinde sözleşmeyi geç yapan işveren sebebiyle eksik günü olan uzman mağdurluğunu çalışma bakanlığına dilekçe yazsa düzeltme yaptırabilir mi , kaç kez yapın yapın demesine rağmen yaparız diye öteleme yapıldı.
Bu ve buna benzer bir olayla karşılaşan arkadaşlar var mı

Tüm arkadaşlardan destek bekliyor olacağım
Aynen benimde 4 ay geç yapmışlar fakat bakanlık bunu dikkate alarak geriye dönük sayar mi zannetmem; işveren bizi mağdur ediyor bu mağduriyete karşın dava açabiliriz ama bu bize bir üst sınıfı getirmez:((

Emirhan Çakmak

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (C)
Aynı sorunu bir çok kişi yaşıyor ve bende. Yaklaşık 2018 den beri İş sağlığı ve güvenliği sektöründeyim 2019 dan beride C sınıfı uzmanım. Daha çok Şantiyelerde tam zamanlı olarak görev aldım ve tamam nerdeyse yok denilecek kadar az. Çünkü işverenlere yaptıramadım ama sigorta primim 1600 gün nerdeyse c uzman olarak fiili çalışma günü 600 gün bu sorunu çözeceklerini sanmıyorum. Üstüne birde hali hazırda çalıştığım tehlikeli firmadan atamam düşecek ve işsiz kalacağım.

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.