- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
Arkadaşlar sistem bize işverenlerden hangilerinin 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununu ciddiye alarak İSG Profesyonelleri ile sözleşme yaptığını göstermiyor.
İSG-Katip üzerinden biz uzman ve hekimlerin bireysel giriş yaparak sözleşme yapmamış olan şirketleri görme isteğini lütfen bir dilekçe ile YETKİLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞINDAN talep edelim.
Ben bugün aşağıda olduğu gibi bir yazıyı e-mail ile yolladım...
Kime: [email protected] ([email protected])
Bilgi:
[email protected] ([email protected]); [email protected] ([email protected]); [email protected] ([email protected])
YETKİLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA / ANKARA
..... Sınıfı İş Güvenliği Uzmanıyım.
Henüz sözleşme yapmamış olan işyerlerinin dökümünün İSG-Katip üzerinden yayınlanmasını ve biz uzmanların bireysel girişlerden bunları görebilmesini talep ediyorum.
Saygılarımla,
Abdi TURAN
A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı
Cep :
Adres :
Belge no :
İSG-Katip üzerinden biz uzman ve hekimlerin bireysel giriş yaparak sözleşme yapmamış olan şirketleri görme isteğini lütfen bir dilekçe ile YETKİLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞINDAN talep edelim.
Ben bugün aşağıda olduğu gibi bir yazıyı e-mail ile yolladım...
Kime: [email protected] ([email protected])
Bilgi:
[email protected] ([email protected]); [email protected] ([email protected]); [email protected] ([email protected])
YETKİLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA / ANKARA
..... Sınıfı İş Güvenliği Uzmanıyım.
Henüz sözleşme yapmamış olan işyerlerinin dökümünün İSG-Katip üzerinden yayınlanmasını ve biz uzmanların bireysel girişlerden bunları görebilmesini talep ediyorum.
Saygılarımla,
Abdi TURAN
A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı
Cep :
Adres :
Belge no :