- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
Merhaba, elinde sıhhi tesisatçı talimatı olan var mı? İnternette hiç bir şekilde bulamadım, acil yardım lütfen...

Çalışmaya başlamadan önce kişisel koruyucu donanımları (KKD) eksiksiz giyin.
 Çalışmaya başlamadan önce kişisel koruyucu donanımları (KKD) eksiksiz giyin. Yetkisiz ve eğitimsiz kişiler sıhhi tesisat işlerinde çalıştırılmamalıdır.
 Yetkisiz ve eğitimsiz kişiler sıhhi tesisat işlerinde çalıştırılmamalıdır. Elektrik, su ve gaz hatları ile ilgili çalışmalarda, ilgili ekipler ile koordinasyon sağlanmalıdır.
 Elektrik, su ve gaz hatları ile ilgili çalışmalarda, ilgili ekipler ile koordinasyon sağlanmalıdır. Çalışma alanında ıslak ve kaygan zeminler kontrol edilerek, kaymaz paspaslar veya işaretleme yapılmalıdır.
 Çalışma alanında ıslak ve kaygan zeminler kontrol edilerek, kaymaz paspaslar veya işaretleme yapılmalıdır. Kapalı alanlarda çalışırken havalandırma sağlanmalıdır.
 Kapalı alanlarda çalışırken havalandırma sağlanmalıdır. Elektrik Çarpması: Hemen enerji kesilmeli ve tıbbi yardım alınmalıdır.
 Elektrik Çarpması: Hemen enerji kesilmeli ve tıbbi yardım alınmalıdır. Kullanılan aletler temizlenmeli ve güvenli bir şekilde yerine kaldırılmalıdır.
 Kullanılan aletler temizlenmeli ve güvenli bir şekilde yerine kaldırılmalıdır. Çalışma alanı düzenlenmeli, dökülen kimyasallar veya su temizlenmelidir.
 Çalışma alanı düzenlenmeli, dökülen kimyasallar veya su temizlenmelidir. Kapatılan vanalar ve elektrik bağlantıları kontrol edilerek işin tamamlandığı bildirilmelidir.
 Kapatılan vanalar ve elektrik bağlantıları kontrol edilerek işin tamamlandığı bildirilmelidir.Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.