Firmalardan bazıları şahıs kendi hesabına yurt içi kuru yük taşımacılığı yapıyorlar , diğer firmalarda yurt dışına çalışıyorlar ve şoförlerin birini bile görmem imkansız yani eğitim gibi önemli konuları veremeyeceğizBir ürünün araçlar vazıtası ile bir yerden bir yere nakliyesi ise bence bir nakliye aracı ile kısa bir yolculuk etmen en güsel tüm sıkıntıları bu şekilde görmüş olursun ve ona göre kendine bir yol çizersin ayrıca şoförlerle ilgili ehliyet harici psikoteknik gibi belgeleride iste hatta yapabiliyorsan bu belgeyi veren firmaları sen kendin araştır ve oradan almalarını sağla malum memlekette para verip belge alan çok sayıda firma var.
Firmalardan bazıları şahıs kendi hesabına yurt içi kuru yük taşımacılığı yapıyorlar , diğer firmalarda yurt dışına çalışıyorlar ve şoförlerin birini bile görmem imkansız yani eğitim gibi önemli konuları veremeyeceğiz
evet, tabiki sıkıntı , ama elimden ne gerekiyorsa yapacağım bakalım, teşekkürler..Peki bu durum senin için sıkıntı yaratmıyacakmı? Gerçekten seninkisi büyük bir cesaret, bp bu konuda özellikle nakliye konusunda çok iyi diye biliyorum oradan birisiyle iletişime geçebilirsen belki daha iyi yardımcı olurlar.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.