Bilgi belge ve tecrübelerinizi esirgemeyin. Teşekkürler
"ADR Yönetim Sistemi" kitabını önerebilirim.Bilgi belge ve tecrübelerinizi esirgemeyin. Teşekkürler
Kitap içeriği hakkında bilgi alabilir miyim?"ADR Yönetim Sistemi" kitabını önerebilirim.
Kitapta TMGD nın işe nasıl başlayacağı, hangi bilgilere ihtiyaç duyulacağı ve konuyla ilgili bir takım tablo ve raporlama gibi bilgiler mevcuttur. Fihrist ektedir.Kitap içeriği hakkında bilgi alabilir miyim?
Kitapta TMGD nın işe nasıl başlayacağı, hangi bilgilere ihtiyaç duyulacağı ve konuyla ilgili bir takım tablo ve raporlama gibi bilgiler mevcuttur. Fihrist ektedir.[/QUOTE
ADR YÖNETİM SİSTEMİ isimli kitaptan alıntıKitap içeriği hakkında bilgi alabilir miyim?
gittigidiyor da ADR YÖNETİM SİSTEMİ adı ile veya 252703881 kod numarasıyla alabilirsiniz.teoman bey bu kitabı nerden satın alabiliriz ? nette arastırdım fakat bulamadım.
Merhaba Kerim beyArkadaşlar Merhaba,
Oncelik boyle bir forum kuruldugu icin teşekkürler. Ben 1 senedir tmgdmolmak istiyorum fakat iş yoğunluğundan dolayı kursa gidemedim.
Benim siz tecrubeli kisilere şu sorularim var;
-Lojistik mezunuyum, sizce bu belge bana yeni iş imkanları sağlar mı?
-Danışmanlık ücretleri hakkinda pek cok yazilan seyler var fakat aramizda bu isi yapan biri asagi yukari bir fiyat verebilir mi ?
-Bu sene sonu isg mezunu olup C sinifi uzman olcam insallah, bunun ne gibi etkisi olur?
Beni biraz aydinlatabilirseniz çok rahatlıycam
Yardimlarinizi bekliyorum.
Bu arada Kocaeli de yasiyorum izmitte olanlar varsa bir caylarini bile icmek isterim bilginize![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.