M
mert aslan
Guest
mrhb arkadaşlar mayısta iş güvenliği uzmanından sonra sınav olmayacak gibi duyumlar alıyoruz bu sekilde bir duyum alan arkadaş var mı?
Katılıyorum.Ayrıca sertifika için eğitim başvurusu çok olsun diye bu meslek revaçta diye gereğinden fazla abartma var.Sönlendiği gibi değil malesef ,sertifikayı alınca telefonlar yağacak iş davetleri gelecek bol bol gibisinden söylenildi fakat aylardır çogu başvurularına tek bir yanıt alabilmiş bile değil.Evet ihtiyaç var ancak iki kat abartılıyor.Umut tacirliğine dönüşmeye başladı .eöyle birşey olmasına imkan var mı? Şuana kadar belge almış arkadaşlar seçilmiş insanlar mı? Lütfen Bakanlıktan böyle bir açıklama gelmeden bu tarz söylentilere itibar etmeyelim. Benim şahsi fikrim bu söylentileri ortaya atanlar kurslarında yoğunluk olmayan ve müşteri çekmek isteyen kişilerdir...
Örnekler yanlış bence , sigorta eksperliği durumu farklı devlet yapmıyor o sınavı özerk bir kuruluş var. Ve kendi ayaklarına sıkmak istemedikleri için 10 yılda 2 yada 3 kez yapıldı. Mali müşavir durumunu bilmiyorum. Ama hiç kimse çevre görevlisi sınavı için zor diyemez.Ama isg için birşeyler değişecek .Çünkü istikakını doldurdu bu iş mesele yeterli A olmaması.esasında buna benzer uygulamalr var devletin, örneğin sigorta eksperliği ve mali müşavirlik sınavını gösterebiliriz. Piyasa uzmana doyunca sınav aralığını uzatıp,sınavı baya bi zorlaştırabilirler.
Aksi örnekte çevre görevlisi![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.