İnşallah İSG de suyu çıkmadan düzenlenmesi yapılır.örnek 5188 sayılı özel güvenlik kanunu çıkardılar devlet memruları masa başına alınacak bundan sonra özel güvenlik alınacak diye.gitti özel olan özel güvenlik belgesini kamu görevlileri gitti aldı hala güvenlik olarak kurumlarında çalışıyorlar.yapı demnetim kanunu desen gevşemeye başladı denetim azaldı.şantiye şefleri desen aynı.tekniker ve teknisyenlerden şantiye şefi yetki aldılar kendileri sahada profesyonelce çalışan ve yapı denetimlerde yardımcı kontrol eleman olabilirlerken,1 000 1500 tl çalışan yaşlı mühendis mimarlar denetçilik yaptığı yapı denetimlerde 1000 1500 tl tekniker çalıştırılmaya başlandı.teknikerlerden yetki alındı piyasada şantiye şefliği yapacak teknik personel yok denildiği tmmob tarafından iddia edildi ve nitekim doktor ve avukatın ardından mühendislerin tamamladığı milletimizin vekilleri yönetmelikle elektrik makine mühendisine şantiye şefliği verdi.betonarme karkas bir inşaatla elektrik makine müh ne alakaysa.bu aynı şey yine müh.lerin lpg mesul müd aynı. 300 tl sorumluluk alındığı bir gıda müh inş müh mesul müd olduğu bir ülkede yaşıyoruz.ben isg 4 yıllık müh olmasından yanayım.ayrıca tüm müh ve fen mezunu kişilerden isg yetki alınması gereklidir.