- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
arkadaşlar ben tespit ve öneri defterine yazdığım tüm maddeleri kurul toplantı gündem maddelerine ekliyorum. toplantı tutanağını daekteki gibi tutuyorum. böyle bir tutanak iş güvenliği uzmanını bir çok sorumluluktan kurtarır diye düşünüyorum.
Benim dikkatimi çeken nokta bir önceki kurulda alınan kararlarla ilgili herhangi bir madde yoktu ve önceki kurulda alınan kararlarla ilgili olarak neler yapıldı v.s bir plan doküman olması lazım.
kurulun ilk toplantısı ve ilk toplantı tutanağı. bir sonraki kurulda bunlar görüşülür ve yapılanlar yapılmayanlar kurulda görüşülerek raporlanır. ayrıca kurul üyeleri yönetmeliğe uygun şekilde oluşturulmuştur.
merhaba, az tehlikeli iş yerleri için kurulun toplanma süresi 3 ayda 1 kez. örneğin ofisler için toplantıda ne gibi konuları konuşmak gerekir?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.