selamlar,
yorumları görünce kendimi bir garip hissettim. Sanırım ben bu kadar incelemiyorum diye bir düşünce takıldı aklıma ama düşündüklerimi tartışmak isterim.
Alan belli ki kozmetik üzerine ...
Aseton rengine bakılacak olursa kozmetik amaçla kullanılan ve bakkal ve marketlerde rahatça bulabileceğimiz asetonların litrelik şişedeki hali. Bildiğim kadarıyla bu asetonlar uzun süreli maruziyetlerde ciltte kuruluğa neden olur. O yüzden üzerinde işaret olmaması ve ve küçük şişeye doldurulurken eldiven, maske ve gözlük kullanılmıyor olması bana garip gelmedi ama belki bir önlük kullanılabilir.
Kızın bulunduğu yer tezgahın arkası yani kız çalışan adam müşteri (ya da bana öyle geldi).
İçme suyu damacanada ve sebil kullanılıyor buraya kadar bir sıkıntı yok ama su sebilinin elektrik kablosu sabitlenmemiş durumda ve düzeltilmesi gerekiyor.
Arka tarafta sandalye üzerinde bulunan ve seyyar olarak kullanıldığını tahmin ettiğim aletin kablosu dağınık durumda, toparlanması ve alet üzerine sabitlenmesi gerekir.
Kullanılan ürünlerin biri tezgah üzerindeki makine üzerinde, diğeri devrilmiş durumda. Kapak özelliklerine bakacak olursak dökülme ihtimalleri yok gibi ancak yere düşmesi ve yuvarlanması söz konusu olursa takılma, üzerine basarak düşme gibi durumlar oluşabileceği için seyyar ve kenar koruyucusu olan bir raf kullanılması daha doğru olur sanırım.
Bunların yanı sıra çalışma alanı dar ve tv çalışma alanında engel teşkil ediyor. Yeri değiştirilmeli veya mümkünse baş seviyesinden daha yukarıya asılmalı.
Arkadaşlar benim düşüncelerim de bunlar. Acaba ben mi fazla rahat davranıyorum bu durumlarda... Emeği geçen arkadaşlara da teşekkürler