Elinize sağlık, bir çok konu başlığını tek sunumda çıkarmışsınız,
Keşke yönetmelik belirlediği asgari eğitim sürelerini konu başlıklarına göre dağıtmış olsa idi..
mesela yılda 16 saat eğitim vereceğim bir hastanede biyolojik riskler için daha fazla zaman ayırırken ilk yardımı bir kaç slaytla geçebilirim ancak sonrasında bir teftişte ilkyardım eğitimi verilmemiş gibi düşünülebilir, o sebeple vereceğim her eğitim için en az 60 slayt ve 45 dk olarak eğitim dökümanlarımı hazırlayacağım
Farkındayım ancak bende syn ATURAN'ın yukarıdaki paylaşımı gibi düşünüyorum ancak eğitimin başlığından ziyade muhtevası önemli dolayısyla siz temel eğitim diyebilirsiniz o sizin takdiriniz bana görede eğitimiz İSG genel kuralları ve İSG kültürü oluruğur bey bu eğitim başlangıç eğitimi, yönetmelikte belirtilen tüm konuları içeren tek 1 eğitim, işin içeriği sebebiyle üzerinde özellikle duracağım kısımlar ve tek başına eğitim olarak tasarlayacağım hususlar var.
yıllık çalışma planında belirleyip çalışacağım konular
Farkındayım ancak bende syn ATURAN'ın yukarıdaki paylaşımı gibi düşünüyorum ancak eğitimin başlığından ziyade muhtevası önemli dolayısyla siz temel eğitim diyebilirsiniz o sizin takdiriniz bana görede eğitimiz İSG genel kuralları ve İSG kültürü olur
Malum mesai saatleri özelde günlük en fazla 11 saata izin veriyor ancak işveren tercihi önemli olacağından en az 4 saat olacak şekilde program yapılabilir.16 saatlik eğitimi tek seferde vermeyi mi düşünüyorsunuz yoksa bölüm bölüm mü? Yani 4 saatlik 4 eğitim olarak mı?
Malum mesai saatleri özelde günlük en fazla 11 saata izin veriyor ancak işveren tercihi önemli olacağından en az 4 saat olacak şekilde program yapılabilir.
Ben kamuda olduğum için 4+4+4+4 yada 8+8 şeklinde ilk eğitimleri vermek zorunda kalacağım henüz kimse eğitim almamış...
Verilen eğitimin içeriğini gösteren power point çıktılarını firlamalara veriyor musunuz arkadaşlar. bunun zorunluluğu ilgili yönetmelik konusunda bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.