Alimak kullananlar operatörlük belgesi almalı mı ?
Teşekkürler K.onur. Peki operatörlük belgesi olmadan kullanılıyormuş, bilginiz var mı acaba ?Çarpmalı kırıcı ismi o makinenin.Terex Finley markası impact crusher ingilizcesi.
Gözde HanımMerhabalar elektrikli transpalet için de mi operatörlük belgesi aldıracagız bir abimize sormustum firma yetkilisi nasıl kullanılacagı ıle ılgılı egıtım versın bunu yazılı hale getırıp teblig ettrın yeter demıstı.Aydınlatırsanız sevınırım.
Sayın RAP_HSdenetmenler şarjlı transpalet kullananların operatörlük belgesi olmadığı için termin tarihi 1 hafta sonrasına gün verildi.Ertesi gün operatörlük eğitimi için başvuruldu.eğitim ve sınav tarihini MEB belirlediği için termin tarihine operatörlük belgesi yetişmedi tabi.
denetmenler de ceza yazdı. itiraz hakkımız olabilir mi?
sonuçta eğitim ve sınav tarihini MEB belirlediği için elimizde olan bir durum yok
mesleki eğitim olayını biraz açar mısınız?Gözde Hanım
Transpalet'in Mekanik ve Elektrikli olması fark etmiyor. Operatörlük belgesine gerek yoktur.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.