- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
Arzu Hanım bu etiketler ISO 3864 de tanımlı değil. Ayrıca 220 - 380 ve 440 Volt prizleri zaten birbirinden farklıdır. Etiketlerle ayırmanız gerekmez.prizlerinizi etiketlendirin dikkati arttırın ):
barab bey bişey aklıma katıldı uygun olmayan nedir işaretlemenn şekli mi boyutu mu yoksa üzerinde yazan 380 veya 220 mi?Arzu Hanım bu etiketler ISO 3864 de tanımlı değil. Ayrıca 220 - 380 ve 440 Volt prizleri zaten birbirinden farklıdır. Etiketlerle ayırmanız gerekmez.
Sanırım esas sorun, yaşadığınız iş kazası sonrası yapılan, kök neden analizi. İş kazasını anlatırsanız kök neden analizini ve sonrasında alınacak aksiyonları burada tartışabiliriz.
88 tane işaretin işverene maliyetini düşündükçe üzülmemek elde değil.
Hepsi aslında Uyarı işaretlerinin de bir standardı var. Bu standartları yerinde kullanmak gerekir diye düşünüyorum. Siz belirtmişsiniz 88 tane priz var. Gerekmeyen bir şey için kaynak israfı.barab bey bişey aklıma katıldı uygun olmayan nedir işaretlemenn şekli mi boyutu mu yoksa üzerinde yazan 380 veya 220 mi?
Diyelim ki böyle bir tehlike var. 5x5 veya kiney de risk nasıl çıkar sizce?yok şükür kaza olmadı ama lafın gelişi söyledim ben olaki oldu adam ne bileyim bu 380 olduğğunu bilmiyordum derse ne yapıcaz peki
haklısınız fiyatta sorun yok zaten uygun fiyata etiketlendiricez ama ben uyarı veya tehlike levhalarını bilyorum onları uygun standartlard yaptırdım etiketleri ilk defa duydum sağlun bilgilendirinz bizleriDiyelim ki böyle bir tehlike var. 5x5 veya kiney de risk nasıl çıkar sizce?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.