Selam,
Gerçi A sınıfı uzmanımız sana her konuda yardımcı olacaktır, ancak bazı şeyleri de senin ona sorman ve ondan istemen lazım.
Örneğin, çalışma alanının yatay ve dikey genişliği ve yüksekliğine göre her an her yerde olamayacağın bir genişlikte çalışma alanında gözetim faaliyetlerini yerine getirmen gerekir. Bu gözetim (denetim değil!

"denetim" kelimesi saha çalışanlarını irite eden bir kelimedir) faaliyeti esnasında sürekli yanında olacak şekilde Denetim/Kontrol Formları olması gerekir. Bu formlar senin de amirin durumunda olan uzman arkadaş ta mevcuttur. Ondan iste ve nasıl kullanılacakları konusunda bilgi al.
Ben bizim forumdan ve internet üzerinden ? kendi arşivime aldığım bir kaç "İnşaat İşleri Kontrol Formu" Türkçe örneklerini buraya ekliyorum. Bu formlar generiktir yani duruma göre şekil ve içerik yönünden değiştirilebilinir.
Benim de zaman zaman kullandığım basit bir "Site Safety Audit" formunu buraya ekliyorum. Google translate üzerinden tercümesini yapabilirsin. Çok basit cümlelerle hazırlanmıştır.
Kolay gelsin