Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğitim-SunumHastanelerdeki Acil Kodlar Hakkında Eğitim Sunumu
Güvenlik, sevis hemşireleri(çocuk,kadındoğum), acil servis hemşireleri,temizlik elemanları vb gibi alt orta kademe çalışanlara verilecek eğitimlerde kullanılabilir
eğitim konuları ; diğer işletmelere genel olarak verdiğin eğitim konuları neyse yine aynısını verirsin. İlaveten hastaneye özgü konular ve resimlerle devam edersin. Hastane enfeksiyonları, meslek hastalıkları ve iş hijyeni gibi konularıda işyeri hekimine bırakınız.
Hastanelerde doktorlar kaprislidir egoları yüksektir hastanede görev yapan işyeri hekimleri aynı zamanda hasta baktıkları için hastaları bırakalım eğitim verelim demezler. Bu sebepten dolayı o kurumda enfeksiyon kontrol hemşiresi(sertifikalı) varsa biçilmiş kaftan olur.
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.