- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Merhaba,Arkadaşlar hastane geneli risk değerlendirmesi bakıp bir yorum yapar mısınız ? Eksiği gediği ya da sizce yanlış yaptığım yerler nelerdir gibilerinden.
Arkadaşım baktım lakin bağlantılarda sayfa yok hatası vermekte. 3 hastanenin risk analizine baktım sizin söylediklerinizin hiçbiri yazmıyordu onlarda Bir tek personelin ateşleme belgesi mevcutbu konuda sağlık bakanlığının kılavuz risk analizi var.
acil durum eylem planı içinde hap kılavuzu var
Bahsedilen kılavuza buradan erişebilirsiniz.Teşekkür ederim arkadaşlar bölüm bazlı yapılmış sadece genel olanı attım buraya dediklerini dikkate alıp güncelleme yapacağım tekrardan. Ama dediklerinizin hiçbiri yok yangın çıkış kapısı olmayan yerler mevcut olanlarda zaten sırf çıkış olsun diye gösterilmiş alüminyum kapılar.
Arkadaşım baktım lakin bağlantılarda sayfa yok hatası vermekte. 3 hastanenin risk analizine baktım sizin söylediklerinizin hiçbiri yazmıyordu onlarda Bir tek personelin ateşleme belgesi mevcut
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.