Ayrıca yangın tüpleride yere sabitlenmeden koyulmuş patlama tehlikesi efendim siz bunları yapmazsanız işletmelerden nasıl isteyebilirsiniz. Haksımıyımmerhabalar.ben gittim seminere ÇASGEM e sunu soleyım seminer bitti ve çasgem binasından cıkarken çıkış kapısını dısarıya dogru sürükleyim dedim.aaaaaaa ne göreyim kapı dısarıya dogru deil içeriye doğru çekerek açılıyor.hani bizim tüzüğümüz,yönetmeliklerimiz yazık yaaaaaaa
Seminerde başka neler konuşuldu biraz anlatır mısınız???Ayrıca 1 ile 9 kişi arasındaki işçi çalıştıran işletmelerin maddi destek devler tarafından sağlanacak derken iş güvenlik uzmanları devlet değil piyasadan tedarik edilecek parasını devler verecekmiş.
Bu para desteği uzman ,hekim giderlerinin hepsi mi yoksa belli bir ksmı için mi geçerli bu konu hakkında bir açıklama yapıldı mı.?Ayrıca 1 ile 9 kişi arasındaki işçi çalıştıran işletmelerin maddi destek devlet tarafından sağlanacak derken iş güvenlik uzmanları devlet memuru olan değil piyasadan tedarik edilecek parasını devlet verecekmiş.
işyeri bünyesinde çalışacak isg uzmanlarının ücret ödemelerinin direkt işveren tarafından yapılması konusunda bi değişiklikten bahsedildi mi acaba?
havuz sistemi mesela?[/quo
Öyle bir konu gündeme gelmedi.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.