Ana firmanın isg uzmanı bana talimatname attı iste bunu çalışma tezgahına as dedi birde isim listesi yaptım onu da astım bunların haricinde atama yazısı yazdırdı iste bu bu şantiyede .... TC nolu... İsimli çalışan demir kesme isine atanmıştır gibi bir yazıDemir kesme bükme makinesi için atama yazısı yazdım boyle bir şeyle ilk defa karşılaştım İSG de yeri var mıdır?
Görev tanımına mutlaka eklenmelidir. Birim , Pozisyon , Statü (usta , Teknisyen vb.) özlük dosyasında da bulunması fayda sağlayabilir. İdari işler ve İnsan Kaynakları birimleri ve Bölüm amirleri bilgilendirilmeli ve ortak bir bir çalışma sonucu olmalıdırDemir kesme bükme makinesi için atama yazısı yazdım boyle bir şeyle ilk defa karşılaştım İSG de yeri var mıdır?
Merhabalar,Demir kesme bükme makinesi için atama yazısı yazdım boyle bir şeyle ilk defa karşılaştım İSG de yeri var mıdır?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.