gıda zehirlenmelerini önlemek üzere alınacak aksiyonlar hakkında (yardımcı olabilir misiniz) bilgi verebilir misiniz? Yemek tedarik ettiğimiz firmaya ne gibi yaptırımlarda bulunalım. Hangi belgeleri isteyelim vb......Arkadaşlar catering firması işyerinde kendi personeli ile yemek sunumu yapıyorsa alt işverendir.iş güvenliği uzmanı ve ana işveren sorumluluğundadır.Eğer kendi personeli çalışmıyorsa sadece yemeği bırakıp dönüyorsa sorumluluğu yoktur.Bu taktirde yemeğin sunumunda çalışanların iş güvenliği ile satın alınan,ısıtılan yemeğin işyeri çalışanlarına etkisinden( eksik kalori,hijyen,gıda zehirlenmesi,yangın ,patlama riski vs) iş güvenliği uzmanı sorumludur.Burada yemekhane hijyeni ,portör,swap analizlari,sözkonusu olduğundan işyeri hekimiyle ortak risk analizi yapılması doğru olacaktır.Risk analizine göre alınacacak önlemler ile yıllık sağlık planı ve yıllık değerlendirme raporuda gene işbirliğine ihtiyaç duyulacak çalışmalardır.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.