- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (B)
Merhaba,
Logoyu yaptırmak için çeşitli ajanslar ile iletişime geçtim. Fakat hiçbir fikrimin olmadığı bu alanda sorunlarla karşılaştım. Hepimizin bildiği gibi tabela örneğini ilgili yönetmeliğin ekinde word dosyayı halinde aldım. Ama ajanslar bu formatta tabelanın pikselli olacağını, tif veya jpg formatında olması gerektiğini ilettiler. Benzer sorunlar yaşayanlar var mıdır? Ya da tabela ile ilgili nasıl bir çözüm buldunuz.
Teşekkür ederim.
Konuyla ilgili kimse yok mu arkadaşlar? Gerçekten yardıma ihtiyacım var!!
Sorunuza cevap bulabildiniz mi acaba?
Aynı problem bende de var çünkü.
seda hn. tabelayı 6 ay içerisinde asmak ile ilgili yönetmelik maddesini bulamıyorum.Sadece mevcut OSGB ler için 6 ay süre verilmiş. Biz bu durumdan dolayı ihtar aldık. Açılalı 3 ay olmuşken denetim geçirdiğimizde tabela olmadığı için cezai işlem uygulandı. konu ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirmyetki belgenizi aldıktan sonra 6 ay içinde asmanız gerekiyor. başvuruda gerekmiyor
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.