Merhaba,merhaba arkadaşlar benimle irtibata geçebilirsiniz,yardımcı olmaya çalışırım.0532 174 80 70
ben yapmöıştım arkadaşlar agır ve tehlikeli işlere giriyor.BilgilerinizeKİMSE YAPMADIMI DAHA ÖNCENELERE DİKKATE ETMEMİZ GEREKİO RİSK ANALİZİNİ HAZRLARKEN ELİNDE ÖRNEK DOSYASI OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ
Arkadaşlar alkol olan bir mekana gidin 70 lik rakı söleyin masayı donattırın. Yeyin için eğlenin ortamı gözlemleyin . Sarhoş oldum ayağına mutfak , soğuk depolara falan girin . Çaktırmadan 2-3 fotoğraf çekin. Sonra risk analizi yazın. Bu copy past uzmanlarına özel risk analizi yazmayı düşünüyorum.
Tehlike : kopyala yapıştır uzmanları , olay : sürekli kopyalama yapmaları , etki : kalitesiz ve verimsiz iş sağlığı ve güvenliği, mevcut önlem : mevcut önlem alınamıyor , risk :25 düzeltici ve önleyici faaliyet : kopyala yapıştır uzmanların yönetmelik kanunlara hakim olması , düşünme yeteneklerini geliştirmeleri . en son risk :1
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.