- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Merhaba arkadaşlar, Kocaeli Halk Eğitim Merkezi'nde yaklaşık 1,5 yıl önce adım ve imzam kullanılarak eğitim vermişler. Kocaeli'ne müfettişler ilk çağırdıklarında dolandırıcı zannetmiştim. Ankara'dan yazı gönderin geleyim demiştim. Onlar da yazıyı gönderdi ve soluğu Kocaeli'nde aldım. Oraya gittiğimde benim imzamla hiçbir ilgisi olmayan imzalarla karşılaştım. Yanlış hatırlamıyorsam 10'a yakın imza taklidim vardı. İşin garip yanı orada bir de adıma düzenlenmiş C Sınıfı İSG sertifikası ve üniversite diploma fotokopim de vardı. Oysa ki o zaman sertifikayı almamıştım bile. Tüm bilgilerim oradaydı. Benim tahminim, bilgileri ve belgeleri İSG eğitim kurumlarının dağıttığı. Bu çok açık aslında. Tabii oradan çıkınca şikayet için savcılığa gittim.
Neyse, kaç yıl sonra bunlarla ilgili bir SMS aldım. Diyor ki İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde şu tarihte mahkemeniz vardır, gelmezseniz zorla getirtileceksiniz.
Benle beraber sanırım 150 kişi daha vardı bu şekilde imzası kullanılan. Aramızda mı onlar? Veya daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Neyse, kaç yıl sonra bunlarla ilgili bir SMS aldım. Diyor ki İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde şu tarihte mahkemeniz vardır, gelmezseniz zorla getirtileceksiniz.
Benle beraber sanırım 150 kişi daha vardı bu şekilde imzası kullanılan. Aramızda mı onlar? Veya daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?