- Meslek
- Uzman (A)
Açıklıkla söylemek gerekirse bu testi hiç beğenmedim.Değerli arkadaşlar, çalışırken önemli gördüğüm püf noktaları sizler için test haline getirdim.Sınavda bir soruyu bile çözmenize yardımcı olacaksa ne mutlu bana.Cevapları kontrol ettikten sonra bugün içerisinde yayınlarım.Başarılar.
yucel bey 9. soruda hem kalitatif hem kantitatif i sormussunuzDeğerli arkadaşlar, çalışırken önemli gördüğüm püf noktaları sizler için test haline getirdim.Sınavda bir soruyu bile çözmenize yardımcı olacaksa ne mutlu bana.Cevapları kontrol ettikten sonra bugün içerisinde yayınlarım.Başarılar.
Hayır dostum o kadar da zor değil.Herkes piyasadaki aynı sorulara iyice alıştı, o yüzde öyle geliyor.dostum naptın sen ya baya zor bir test olmuş ayrıca bu 24 aralıktan bile zor bir test olmuş bence
Onlardan bir tanesi uyuyor sayın Orkun, bu soruyu bütün risk metodlarının karşılaştırmasını yapan bir dökümana göre hazırladım. Orada 3 metod hem kalitatif ham de kantitatif olarak değerlendiriliyoryucel bey 9. soruda hem kalitatif hem kantitatif i sormussunuz
bu içerikte ;
hata türleri ve etkileri analizi
hata agacı analızı
olay agacı analızı
sebep- sonuc analizi
fine-kinney metodu
ridley metodu
bunlar hem nicel hem nitel degılmı hanı yanlıs bılıyorsam duzeltılsın sınava yanlıs bılgı ıle gırmek ıstemem hanı bu durumda A ve C sıkları cakısıyorda
Nurdan hanım sizde böyle derseniz artık,biz ne yapalım . Testte 2010 SGK verilerinden, patlama limitlerinden, risk metodlarından vs şimdiye kadar sınavlarda benzerleri çıkmiş normal zorlukta sorular var. Ben şahsen bu tip sorulardan sınavda 10-15 tane bekliyorumaynı fikirdeyim okko bende çözüp moralimi bozmayacam
9. soru ile sormustum yucel bey onceden sınav komısyonunda bulunan hocadan gelen yanıtı aynı şekilde yayınlayacamDeğerli arkadaşlar, çalışırken önemli gördüğüm püf noktaları sizler için test haline getirdim.Sınavda bir soruyu bile çözmenize yardımcı olacaksa ne mutlu bana.Cevapları kontrol ettikten sonra bugün içerisinde yayınlarım.Başarılar.
sorular biraz c sınıfı için yuksek seviyede ama gercekten içlerinde cok kaliteli ve sınavda cıkabilecek sorularda var ornegin 22. soruda malulen işten cıkan işçi ile işe geri iade davasında (fesih bildirimine itiraz) olan tazmınatla cok rahat karıstırılabılır sorular var yada ikilemde bırakacak dıyelım bence emek vermıssınız gayette guzel olmus elinize saglıkDeğerli arkadaşlar, çalışırken önemli gördüğüm püf noktaları sizler için test haline getirdim.Sınavda bir soruyu bile çözmenize yardımcı olacaksa ne mutlu bana.Cevapları kontrol ettikten sonra bugün içerisinde yayınlarım.Başarılar.
Özlem hanım'a göre FMEA kalitatif sayın Orkun,bende soruyu bu bilgilere göre yapmıştım.Ama sizin hocanızın bilgilerini de göz ardı etmemek lazım, dua edelim de ikisinin de seçeneklerde olduğu bir soru gelmesin9. soru ile sormustum yucel bey onceden sınav komısyonunda bulunan hocadan gelen yanıtı aynı şekilde yayınlayacam
Merhaba,
FTA ve FMEA hem kalitatif hem de kantitatif olarak uygulanabilecek tekniklerdir. Sorunun iki doğru cevabı var.
İyi çalısmalar.
M. Dağdeviren
Cevapları yükledim değerli arkadaşlar.Bu test zormuş, A sınıfıymış diyen arkadaşları da anlamakta güçlük çektiğimi ayrıca belirtmek isterim.Değişik soruları çözmek çok daha öğretici, mesela ben baretlerin renklerini, hangi boruların ne için olduğunu, HEPA nın bir tür filtre olduğunu Cem bey'in testinden öğrendim.Keza bir kaç önemli hususu Err beyin testinden. Ben şahsım adına mesela HEPA nedir diye bir soru gelirse bunu doğru yanıtlamama vesile olan Cem bey' e ne kadar teşekkür etsem azdır.
Bırakın diğer soruları, sınavda eğer 'sanitasyon nedir' diye bir soru gelirse ve bunu cevaplamanızda bu testin küçücük bile olsa bir katkısı olduysa biz ancak mutluluk duyarız.Bir sorunun değerini ancak 69 ile sertifikasını alamayanlara sormak lazım..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.