6331 Sayılı Kanun Ertelenmemelidir

freelifehard

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
10 Ara 2019
Mesajlar
2
Tepki puanı
1
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Tamam sensin. Bunu buraya taşıyan Meclis’te vekil olanların bazılarının osgb is olduğunu bilmemek ve osgb sahiplerinin ve işverenlerin baskı yaptığını bilmiyorsun. Ha bir de gayet iyi iş güvenliği uygulanan çok tehlikeli sınıflar var bakarsan.
Tabi ki var ben olmadığını söylemedim. Ama o olanlar kendi insiyatifinde iş güvenliğini gerçek anlamda uyguluyor. Gerisi denetimsizlikten hiç birşey yapmıyor. Siz bu işin içinde çalışıyor musunuz gerçekten. İş güvenliğini uygulayan firmalar Türkiyede bir elin parmağını geçmez.
 

murat erçevik

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
7 Eki 2012
Mesajlar
23
Tepki puanı
57
Meslek
Uzman (C)
arkadaşlar kanunun 11 yıl ertelenmesi çok iyi oldu,bu yönde tek ülke biziz bildiğim kadarıyla,iş güvenliğinin 4 yıllık ve 2 yıllık bölümlerinde okuyan arkadaşlar olsun,sınavlara girerek uzman olmak isteyen binlerce arkadaşlar olsun,bu çabalar piyasa da iş bulma düşüncesi ile yapılan gayretlerin boşa olduğu,en önemlisi piyasadaki işverenin iş güvenliğine dair itibarı bu sayede tamamen bitmiş olup,bunu anlamayan ve uzatılması için destek olan arkadaşları uzmanlığı layı ki ile sindiremediğini anlıyorum maalesef,bunu iş kazalarındaki oranın hiç değişmemesi,uzmanların hapis ve tazminata maruz kalması sırf işverenden maaş aldıkları işini kaybetmemeleri için,yazıklar olsun ,bu iş artık kesinlikle bu ülkede yapılamayacaktır.herkese başarılar dilerim.
 

Muzaffer Gökbudak

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
21 Haz 2016
Mesajlar
4
Tepki puanı
2
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Resmi gazete de erteleme yayımlandı mı ? Yayımladı ise hangi tarihte yayımlandı ?
 

rahim34

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
16 Eki 2012
Mesajlar
20
Tepki puanı
9
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
28 Temmuz 2020 SALI
Resmî Gazete
Sayı : 31199​
KANUN
DİJİTAL MECRALAR KOMİSYONU KURULMASI İLE BAZI KANUNLARDA
DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN


MADDE 10 – 20/6/2012 tarihli ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 38 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1) numaralı alt bendinde yer alan “1/7/2020” ibaresi “31/12/2023” şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 11 – (1) Bu Kanunun;

a) 4 üncü maddesi yayımı tarihini takip eden ayın başında,

b) 10 uncu maddesi 1/7/2020 tarihinden geçerli olmak üzere yayımı tarihinde,

c) Diğer maddeleri yayımı tarihinde,

yürürlüğe girer.
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.