Eğitim-Sunum Elle Kaldırma Ve Taşıma

ESİN AYDINLI

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Gerçekten çok güzel ve ayrıntılı bir sunum olmuş. Çok teşekkür ederim. Bir konu hakkında da fikrinizi almak isterim ayrıca. Toplu üretim yapılan mutfaklarda çorba sos, haşlanmış makarna gibi sıvı yoğunluğu olan tencereler ne yazık ki sıcakken taşınıyor ve sürekli iş kazaları bu sıcak sıvıların dökülmesinden dolayı gerçekleşiyor. Ben genel olarak kapların 2/3 ünden fazlasını doldurmamaları gerektiğini ve taşıma esnasında kapaklarını kapatmaları gerektiğini anlatıyorum ancak sizce başka nasıl bir önlem alınabilir?
 

gultekin cangul

TÜİSAG Çalışma Birimi
Moderatör
Gerçekten çok güzel ve ayrıntılı bir sunum olmuş. Çok teşekkür ederim. Bir konu hakkında da fikrinizi almak isterim ayrıca. Toplu üretim yapılan mutfaklarda çorba sos, haşlanmış makarna gibi sıvı yoğunluğu olan tencereler ne yazık ki sıcakken taşınıyor ve sürekli iş kazaları bu sıcak sıvıların dökülmesinden dolayı gerçekleşiyor. Ben genel olarak kapların 2/3 ünden fazlasını doldurmamaları gerektiğini ve taşıma esnasında kapaklarını kapatmaları gerektiğini anlatıyorum ancak sizce başka nasıl bir önlem alınabilir?
Esin Hn. merhabalar.
Uzmanı olmadığım bir konu ancak Hindistanda görmüştüm. Yemek taşıdıkları kaplara hem farklı türde yemekleri tek tencerede hem de taşıma esnasında dökülmeleri minimuma düşürmek için uyguladıkları bir sistem vardı. Resim yoktu ama internette örnek buldum. Umarım işinize yarayabilir.

Saygılarımla
 

Ekli dosyalar

  • bölmeli tencere.jpg
    bölmeli tencere.jpg
    46.6 KB · Görüntüleme: 68
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.