Bilgi : Otel Ve Restoran İşletmeleri İçin İş Sağlığı Ve Güvenliğine Dair İyi Uygulama Örnekleri

Gamze

TÜİSAG Yönetim Yardımcısı
Yönetim Yard.
Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı (EU-OSHA), ''Oteller, Restoranlar ve Hazır Yemek (catering) sektörü (HORECA sektörü) çalışanlarının karşılaştıkları riskler'' konusuna odaklanan yeni bir rapor yayımlamıştır. ''Oteller, Restoranlar ve Hazır Yemek işletmelerinde çalışanların korunması'' hakkındaki raporda, işyeri riskleriyle mücadele etme konusundaki iyi uygulama örneklerinin yanı sıra, bu alandaki politika hakkında genel bir bilgi verilmekte ve sektörde gerçekleşmekte olan değişiklikler anlatılmaktadır.

Rapor: Otellerde, restoranlarda ve catering alanında çalışanların korunması ekte yer almaktadır.

Bülten: Otellerde, restoranlarda ve catering alanında çalışanların korunması ekte yer almaktadır.

1-1.jpg
 

Ekli dosyalar

  • Bülten.pdf
    161.4 KB · Görüntüleme: 137
  • Rapor.pdf
    1.8 MB · Görüntüleme: 196

posegdon

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
dökümanları indiremiyorum.yardımcı olur musunuz
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.