Risk Değerlendirmesi Büyükbaş Hayvancılık Sektöründe Risk Analizi Ve Acil Durum Eylem Planı

burakkk

Üye
TÜİSAG Üyesi
Arkadaşlar,
Büyükbaş Hayvancilik Sektöründe Risk Analizi Ve Acil Durum Eylem Plani Nasil Olmalı konusunda bana yardımcı olur musunuz ?
 

kubilaygoc

Üye
TÜİSAG Üyesi
evet yardımcı olacak birileri var mı,tecrübesi olan ....
 

öznurömer

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
benım elımde hazırladıgım bi risk analızı var. ama burdan nasıl eklenıyor bımıyorum. istersenız maillerinizi verın atayım arkadaşlar.
 

öznurömer

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
arkadaşlar sizde de varsa bu şekılde risk analızı paylaşırsanız sevınırızz.. birbirimize yardımcı olalım :)
 

öznurömer

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
tşk ederim Mustafa bey hemen düzeticem. ilk çalışmam bu..
 
şiddet düşmez demek bence biraz eksik olmaktadır. eğer döf çalışmasıyla prosesin aslınada müdahale ediyorsanız elbette düşer şiddet. ama genelde belirtildiği gibi sadece olasılık düşer.
 
örnek olarak asma tavanda kullanılan ağır malzemeler yerine daha hafif malzeme kullanılırsa (yada kullanıldığını düşünelim.) bu noktaya yaptığınız iyiliştirme çalışmasıyla hem tavan sağlamlaşacağından olasılık düşer hemde ağır yerine hafif malzeme kullanacağınızdan şiddet düşer. öldürmezde hafif yaralar gibi.
 

burakkk

Üye
TÜİSAG Üyesi
sağolasın emeğine sağlık şimdi inceliycem,tabiki paylaşım yaparız.
 

oguzhanerdogan

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
arkadaşlar dikkat edilmesi gereken bir husu var analizlerde yasal dayanak olarak isg tüzüğü var ama tüzük bildiğiniz üzere yönetmelik olarka değiştirildi buna dikkat edelim
 

ismailHAN

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Arkadaşlar böyle bir risk analizi için fiyat ne veriliyor piyasada 3-4 çalışanı olan bi yer için? Teşekkür cevapladınız için
 

unforgiven360

Üye
TÜİSAG Üyesi
mrb arkadaşlar. elinde kesimhane(et kombinalarında) yapılmış olan risk değerlendirmesi örneği olan varsa paylaşırsa sevinirim. şimdiden tşkler
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.