İşyeri Hekimleri İçin Deneyim Mektubu (experience Letter)

necro

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
21 Mar 2013
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Meslek
İşyeri Hekimi
Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak. Yurt dışında denklik başvurusu için gereken evrakları toparlama aşamasındayım. İstenilen evraklardan bir tanesi deneyim mektubu (experience letter). Son 5 yıla ait, çalıştığınız kurumları gösteren bir şablon evrak varmış ama kamuda çalışan hekimler için. Sağlık müdürlüğü ile görüştüm, kamudaki doktorlara biz veriyoruz dediler, özel sektör için sağlık hizmetleri daire başkanlığına aktardılar. Oradan da biz sadece özel hastanede görev yapan hekimlere veriyoruz. İşyeri hekimliği için nereden alınır, hangi kurum verir bilmiyoruz dediler. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Çok teşekkür ederim.
 

orkide

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
30 Tem 2013
Mesajlar
11
Tepki puanı
0
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (C)
İSG-KATİP'te sözleşme yapmışşsanız " Fiili Çalışma Raporu Hazırla" diye bir kısım var. En azından çalışma süreniz ve yerlerinizi bu kısımdan görmeniz mümkün olur
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.