Duyuru : İbys Hakkında

Atakan UMUT

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
3 Kas 2016
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Medeni hal
Evli
Meslek
İşyeri Hekimi
Veri gönerimi ,şirketlerin server'inde beklemede.Bakanlık programı açmadı.Hangi verileri çekeceğini tam belirlemediler.Şirketler,programların uygunluğunu Bakanlıktan almak için epey yüklü para ödediler.Sorun online göndermek değil,verilerin saklanması ve depolanması.
 

alichemis88

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
11 Şub 2013
Mesajlar
8
Tepki puanı
1
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Bizde almadık programı ,birçok firma beklemede ,işveren de almak istemiyor ,ayrı bir maliyet ,ayrıca İSG Katip gibi bir program varken ,neden orada gerekli revizyonlar yapılıp kullandırtılmıyor anlamış değiliz ,çevre bakanlığı da geçti online sisteme ,ama alt yapısını kendi kurdu ,sizde girişlerinizi yapın dedi ,şuan çok da güzel işliyor ,neden böyle bir yol izlenmiyor ?
bende işyerimde tam zamanlı uzmanım ve aynı zamanda osgb den uzmanlık hizmeti de alıyoruz. işyerimin çevre bölümü ile de ilgilendiğimden biliyorum belirtmiş olduğunuz yok okadar mantıklı ki.Sizinde dediğiniz gibi çok da güzel ilerliyor çevre bilgi sistemleri olsun motat olsun. yazılım firmaları üzerinden ilerlenmesi çok mantıksız. osgb den süreli gelen uzman verdiği eğitimleri planları sisteme yükleyecek hepsini yapacak. ben tam zamanlıyım şimdi firmamdan yazılım alınması talebi ileteceğim ama osgb zaten bu hizmeti veriyor ne gerek var diyecek. ben vermiş olduğum eğitimleri vb. dokümanları nasıl sisteme yükleme yapacağım.çok daha mantıklı bir yol varken yazılım firmaları üzerinden gidilen yol beraberinde soru işaretlerini ve problemleri getiriyor.
 

ilkeer

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
12 Kas 2012
Mesajlar
47
Tepki puanı
28
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (A)
arkadaşlar son durum nedir acaba, aksaklıklar olduğu yazılmış.
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.