Duyuru : 2017 İsg 2. Dönem Geç Başvuru İşlemleri Başladı

Gamze

TÜİSAG Yönetim Yardımcısı
Yönetim Yard.
Katılım
17 Eki 2012
Mesajlar
3,284
Tepki puanı
3,334
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
2017 İSG 2. Dönem için geç başvuru işlemleri başladı. Peki 2017 İSG 2. Dönem başvuruları nereden ve nasıl yapılır? Sınav başvuru ücreti ne kadar? 2017 İSG 2. Dönem ek başvuru işlemleri ne zaman sona eriyor?

2017 İSG 2. Dönem'e başvuru yapmak isteyip de herhangi bir sebepten başvuru yapamayan adayların heyecanla beklediği haber geldi. ÖSYM'nin yayımladığı 2017 İSG 2. Dönem başvuru kılavuzuna göre İSG 2. Dönem Sınavı için bugün yeniden başvuru alınıyor. Geç başvuru işlemleri ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden başladı. Başvuru yapmayan adaylar bugün saat 23:59'a kadar başvuru işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

Başvuru ücreti 250 TL!

ÖSYM'nin yayımlamış olduğu başvuru kılavuzuna göre 2017 İSG 2. Dönem başvuru ücreti 165 TL olarak belirlenmiştir. Ama geç başvuru gününde sınava başvuracak adaylar için sınav ücreti 250 TL olarak tahsil edilecektir. Bugün başvuru yapacak adayların saat 23.59'a kadar ödeme işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Daha önce sınava başvuru yapan adaylar geç başvuru gününde başvuru bilgilerini güncelleyemeyeceklerdir.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Screenshot_1.jpg
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.