Duyuru : İşyeri Hekimlerinin Dikkatine (e-reçete) - 13.09.2017

Gamze

TÜİSAG Yönetim Yardımcısı
Yönetim Yard.
Katılım
17 Eki 2012
Mesajlar
3,283
Tepki puanı
3,334
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Vatandaşlara devlet tarafından verilen hizmetlerin en kolay ve en etkin yoldan kaliteli, hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde elektronik ortamda sunulması amacıyla Bakanlığımızca yürütülen tüm uygulamalarda e-devlet yapısının kullanılması yönünde çalışılmaktadır.

6331 sayılı Kanununun 6 ncı maddesinde belirtilen iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin elektronik ortamda yönetilebilmesi hedeflenmektedir. Bu maksatla kurulacak iş yeri bilgi yönetim sisteminin ilk uygulaması olan e-reçete uygulaması başlatılmıştır.

İşyerlerinde çalışan kişiler için e-reçete düzenlenebilmesi, ancak işyeri hekiminin İSG-KATİP üzerinden görevlendirmesinin bulunması halinde olacaktır.

İşyeri hekimlerinin e-reçete üzerinden reçete yazabilmelerine imkân sağlayacak olan otomasyonları ve elektronik imzalarını 31.12.2017 tarihine kadar temin ederek gerekli hazırlıkları tamamlamaları önem arz etmektedir.

E-reçete kullanım kılavuzuna İSG-Katip'ten erişebilirsiniz.

Kaynak: İSG-Katip
 

mekabe

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
21 Mar 2013
Mesajlar
165
Tepki puanı
102
Meslek
İşyeri Hekimi
"ancak işyeri hekiminin İSG-KATİP üzerinden görevlendirmesinin bulunması halinde olacaktır" İSG-KATİP üzerinden olmayan görevlendirmeler halen devam ediyor mu, veya var mı?
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.