İzmir Çeşme Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan SAKA

TÜİSAG Kurucusu
Admin
Katılım
17 Ara 2010
Mesajlar
3,013
Tepki puanı
3,507
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
cesme_osgb_logo_vs.png


Çeşme Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

HAKKIMIZDA :

Çeşme Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi

20 Mart 2013’te şirket kuruluşunun ardından Çeşme Ilıca 5123 Sok. 14/D adresinde Çeşme OSGB hazırlıkları tamamlandı. Çalışma Bakanlığı’na yapılan başvuru sonrasında 2 Mayıs 2013’te 597 nolu OSGB olarak onay alındı. Şuan Çeşme OSGB halen 8 doktor ve 9 iş güvenliği uzmanı ile yaklaşık 300 kuruluşa hizmet vermektedir. Çalışanları için sigorta güvencesinde etkin ve verimli bir çalışma ortamı sağlamak, hizmet kalitesini hukukçu ve danışman kadronun iç denetimleriyle sürekli geliştirmek, ticaret ve etik arasında sağlam bir denge gözetmek temel ilkelerimizin başında yer almaktadır.

Misyonumuz :
Hizmet verdiğimiz kuruluşlarda işveren ve çalışanların iş sağlığı ve güvenliği kültürünün geliştirilmesine katkı sağlayarak kaza ve hastalık riskinin olası en düşük düzeye çekildiği, güvenli ve verimli bir çalışma ortamı geliştirmektir.

Vizyonumuz :
Çalışma yaşamının güven duyduğu ve kucakladığı, kurumsallaşmayı başarmış örnek bir ortak sağlık güvenlik birimi olmaktır.



Çeşme OSGB Online Eğitim
Çeşme OSGB son teknolojiyi yakından takip eder ve siz değerli müşterilerimize eğitimi Her Yerde Her Zaman ve Her Teknoloji’ye uygun olarak sunar.


BAŞLICA REFERANSLARIMIZ:
































 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.