Kitap Radyasyon Hasarlarının Tanı Ve Tedavisi

Gamze

TÜİSAG Yönetim Yardımcısı
Yönetim Yard.
Katılım
17 Eki 2012
Mesajlar
3,283
Tepki puanı
3,334
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'ndan ISBN No alınarak Dr. Deniz ÖNER, Dr. Güne DÖRTER ve İnci GÜÇLÜ tarafından tercüme edilen Radyasyon Hasarlarının Tanı ve Tedavisi adlı kitap ekte yer almaktadır.

Ellerinize sağlık... ::saksak::::saksak::::saksak::


Bu yayın, şiddeti belirlenmemiş bir ışınlanmadan (kazanın şiddeti ve büyüklüğünün bilinemediği acil durumlarla ilgili olarak) sonraki ilk birkaç saatten veya günden başlayarak radyasyon hasarlarının yönetimi ile ilgili olan tıbbi profesyonelleri yönlendirmeyi amaçlamaktadır. Deneyimler, acil vakaların tüm yönetiminin, meslek hastalıkları uzmanlarının yanı sıra, hematolog, onkolog, plastik cerrah, dermatolog, damar cerrahları, psikiyatristler gibi çeşitli uzmanlık dallarından danışmanların katkıları ile yürütülmesinin uygun olacağını göstermektedir. Bu yayının temel amacı, tıbbi uzmanlara ilk yapılacak tanısal ölçümler ve acil tedavi konusunda bir rehber sağlamaktır.
 

Ekli dosyalar

  • Radyasyon Hasarlarının Tanı ve Tedavisi.pdf
    218.1 KB · Görüntüleme: 103
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.