ardından da temyize gider 1 yıl dahason duruşmada dır sanırsam.tarafların itirazı varsa değerlendirilir.bilirkişi raporuna itirazda edilebilir.bir duruşmada da biter 3 duruşmada da veya 1 sene de.Sınavı hazırlayanlar yoğurdum ekşi derlerse tek celse.demezlerse doğruya taş koyarlarsa 1 sene.sonunda kazanan yine hakkı olan.
bakanlık avukat parası ödemiyor sonuçta cebinden de para çıkmayacak. diren babam direnebildiğin kadar bilirkişi ye itiraz et rapora et temyize git. ne kadar yol varsa denerler . sonuçta masrafı kendileri ödemeyecek. hataları da ortaya çıkmasın dimi. bence açıklanan bilirkişi raporu doğru 3 soruda haklı. ama kime anlatırsın.An itibari ile bakanlık hukuk müşavirliğinden ilgili bayan avukat arkadaşla görüştüm. Söz konusu bilirkişi raporuna çok güçlü bir şekilde itiraz ettiklerini öğrenmiş bulunuyorum. Bahsi geçen bilirkiş raporuna çok kuvvetli hocaların itiraz ettiği bilgisinide aldım. Bundan sonra mahkemelere kalmış bir süreç. Artık 1 ay mı 1 yıl mı görecez. Ama Bilirkişi raporuna itiraz edenlerin gerekçelerini görmek istiyorum. Bir gelişme olursa buradan sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.