Haber : Gastronomi Sektöründe Kişisel Hijyenin Önemi

TÜİSAG Blog

Site Moderatörü
Moderatör
TÜİSAG Üyesi
Katılım
5 Ara 2014
Mesajlar
146
Tepki puanı
38
Gastronomi Sektöründe Kişisel Hijyenin Önemi
Almanya’da her yıl, mikroorganizmaların ve özellikle de gıda maddelerinde bulunan bakteriler, virüsler veya parazitlerin neden olmuş olabileceği 100.000’in üzerinde rahatsızlanma olayı bildirilmektedir. Ancak, uzmanların tahminlerine göre, bu sayı aslında çok daha yüksek. Bu kapsamda, üçüncü taraflar için yemek hazırlayan kişiler, büyük sorumluluk taşırlar. Yemekler, sağlık açısından kesinlikle güvenli ve kalite açısından kusursuz olmalıdır. Bu hedefi ...

Sonrası Gastronomi Sektöründe Kişisel Hijyenin Önemi İSG Yaşam - İş Sağlığı ve Güvenliği Güncel Konular ve Haberler ilk ortaya çıktı.
Devamını Oku...
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.