Fırın Pastane Ve Restoranlar Için Risk Analiz Örneği

Konu, 'Örnek Risk Analizleri ve Değerlendirmeleri' kısmında eren-ahmet tarafından paylaşıldı.

  1. ahmet görürgöz

    ahmet görürgöz TÜİSAG Üyesi



    iyi günler,

    restaurantımızda çalışan personele hijyen ve yangın eğitimini nereden aldırabiliriz acaba? ilk yardım eğitimi de tabii. Birde eğitimler için sertifika zorunluluğu var mı? şimdiden teşekkürler



     
  2. halil turkmen

    halil turkmen TÜİSAG Üyesi



    Hijyen yönetmeliğinde sağlık bakanlığı ile gıda tarım hayvancılık bakanlığı tarafından hijyen eğitimlerinin verileceği belirtilmiş...



     
  3. mevlüt celleoğlu

    mevlüt celleoğlu TÜİSAG Üyesi

    teşekkürler.
    Ücret nasıl olmalı acaba normal bir fırın için

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica