1. Sayın TÜİSAG üyeleri,
    30 Nisan 2016 A,B,C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı,  İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli (DSP) Sınavı sonrasında üyelerimiz soruları tartışmaya başlamıştır.
    Aşağıdaki linklerden sınav için açmış olduğumuz konulara ulaşabilirsiniz;


    30 Nisan 2016 İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı Soru Tartışmaları
    30 Nisan 2016 İşyeri Hekimliği Sınavı Soru Tartışmaları 
    30 Nisan 2016 Diğer Sağlık Personeli (DSP) Sınavı Soru Tartışmaları 

    Aynı zamanda konulardaki anketlerimize katılarak sınavın zorluk derecesi için oyunuzu kullanabilirsiniz.
    TÜİSAG
     Yönetimi

Fırın Pastane Ve Restoranlar Için Risk Analiz Örneği

Konu, 'Örnek Risk Analizleri ve Değerlendirmeleri' kısmında eren-ahmet tarafından paylaşıldı.

  1. ahmet görürgöz

    ahmet görürgöz TÜİSAG Üyesi



    iyi günler,

    restaurantımızda çalışan personele hijyen ve yangın eğitimini nereden aldırabiliriz acaba? ilk yardım eğitimi de tabii. Birde eğitimler için sertifika zorunluluğu var mı? şimdiden teşekkürler



     
  2. halil turkmen

    halil turkmen TÜİSAG Üyesi



    Hijyen yönetmeliğinde sağlık bakanlığı ile gıda tarım hayvancılık bakanlığı tarafından hijyen eğitimlerinin verileceği belirtilmiş...



     
  3. mevlüt celleoğlu

    mevlüt celleoğlu TÜİSAG Üyesi

    teşekkürler.
    Ücret nasıl olmalı acaba normal bir fırın için

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica