TÜİSAG - Türkiye İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Topluluğu

Fırın Pastane Ve Restoranlar Için Risk Analiz Örneği

Konu, 'Örnek Risk Analizleri ve Değerlendirmeleri' kısmında eren-ahmet tarafından paylaşıldı.

  1. ahmet görürgöz
    Offline

    ahmet görürgöz TÜİSAG Üyesi

    Uzmanlık:
    İş Veren


    iyi günler,

    restaurantımızda çalışan personele hijyen ve yangın eğitimini nereden aldırabiliriz acaba? ilk yardım eğitimi de tabii. Birde eğitimler için sertifika zorunluluğu var mı? şimdiden teşekkürler



  2. halil turkmen
    Offline

    halil turkmen TÜİSAG Üyesi

    Medeni hal:
    Bekar
    Uzmanlık:
    İş Güv. Uzmanı (B)


    Hijyen yönetmeliğinde sağlık bakanlığı ile gıda tarım hayvancılık bakanlığı tarafından hijyen eğitimlerinin verileceği belirtilmiş...



  3. TÜİSAG GOOGLE MAIL GRUBUNA KATILDINIZ MI ?

    Gün içerisinde mevzuatlardaki gelişmelerden ve sitemizde paylaşılan önemli belge ve dosyalardan sizleri hızlı bir şekilde haberdar edebilmemiz için 21.500 üzerinde üyesi bulunan Google Mail grubumuza bekliyoruz. Üyelik için aşağıdaki adrese tıkladıktan sonra çıkan kutucuğa mail adresinizi yazmanız gerekmektedir. Akabinde mail adresinize gelecek olan maili onayladığınız taktirde grubumuza katılımınız tamamlanacaktır. 
    Grubumuza katılmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayın;

    http://groups.google.com/group/isgfrm/subscribe 
    Saygılarımızla, 
    TÜİSAG Yönetimi

  4. mevlüt celleoğlu
    Offline

    mevlüt celleoğlu TÜİSAG Üyesi

    Medeni hal:
    Evli
    Uzmanlık:
    İş Güv. Uzmanı (C)
    teşekkürler.
    Ücret nasıl olmalı acaba normal bir fırın için


Sitemap    HTML Sitemap

Yandex.Metrica