Risk Değerlendirmesi Fırın Pastane Ve Restoranlar İçin Risk Analiz Örneği

ahmet görürgöz

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
13 Ocak 2014
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Meslek
İş Veren
iyi günler,

restaurantımızda çalışan personele hijyen ve yangın eğitimini nereden aldırabiliriz acaba? ilk yardım eğitimi de tabii. Birde eğitimler için sertifika zorunluluğu var mı? şimdiden teşekkürler
 

halil turkmen

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
24 Mar 2013
Mesajlar
27
Tepki puanı
74
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
Hijyen yönetmeliğinde sağlık bakanlığı ile gıda tarım hayvancılık bakanlığı tarafından hijyen eğitimlerinin verileceği belirtilmiş...
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.